ORDU / ALTINORDU - Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu

Ock

Karne haftamız sosyal etkinliklerle dolu dolu geçiyor.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyetleri" kapsamında okulumuz mezunlarından Avukat Belgin YILDIZ tarafından öğrencilerimize söyleşi gerçekleştirildi.

Ock

6. Sınıf Türkçe Dersinde "Hacivat  ve Karagöz" Oyunu Canlandırıldı.

Ock

Okulumuz anasınıfında "Dilimizin Zenginlikleri Projesi " kapsamında " BÜYÜTEÇ " adlı hikaye etkileşimli olarak okundu.

Hikaye sonrası kitaptaki bilinmeyen kelimeler bulundu.

Gerçek nesneler büyüteçle incelendi.

Parmak izi deneyi yapıldı.

Okumaya yazmaya hazırlık etkinliği olarak nesne isimleri eşleştirilip ses farkındalığı kazandırıldı.

Büyüteçle neler incelemek istedikleri sorulup,sohbet edilip beyin fırtınası yapıldı.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında Dede Korkut Kahramanlarını Tanıdık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Gerekli bilgiyi Türkçe Öğretmeni Serkan KAYA'dan alabilirsiniz.

Ara

"Hayalimdeki Meslek" Projesi Kapsamında Lise Tanıtımları Gerçekleştirildi.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında "Tekerleme Söyleme" Etkinliği Yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında "Sanat Etkinliği Aile Katılımı" Etkinliği Yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında "Türkçe Dil Etkinliği Aile Katılımı" Etkinliği Yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında "Kütüphane Ziyareti Aile Katılımı" Etkinliği Yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında "Yunus Emre Panosu ve Afiş Çalışması" Etkinliği Yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Anasınıfı Proje Bülteni Dağıtıldı.

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Anasınıfı Veli Bilgilendirme Toplantısı

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Anasınıfı Kasım Ayı Planı