ORDU / ALTINORDU - Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu

Nis

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz 1 ve 4. sınıf öğrencilerine işitme testi; ortaokul öğrencilerimize ise skolyoz taraması yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğüne ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğretmenlerimiz rehberliğinde 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle "Hayalimdeki Meslek" projesi kapsamında TOBB Mesleki ve Teknik Anadol Lisesi, P.İ. Şahin Güzel Sanatlar Lisesi, Ordu Lisesi, Spor Lisesine okul ziyaretleri gerçekleştirildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz tematik kelime kartlarıyla zıt anlamlı kelimeleri öğrendiler.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz mart ayı etkinliklerinden söyle-çiz çalışması yaptı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında Şair Yazar Gökhan AKÇİÇEK öğrencilerimizle buluştu.

Mrt

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında ilçemide bulunan okuuların tanıtımı rehber öğretmenler tarafından yapılmaya devam ediyor.

Mrt

Okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Okul Müdürümüz Hülya ARLAĞ tarafından İl Milli Eğitim MüdürüMehmet Fatih VARGELOĞLU'na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında okulumuzda yeni açılan atölyeler değerlendirilerek öğrenciler için hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Desteklerinden dolayı Sayın Müdürümüze ve İl Milli Eğitim İnşaat Birimine teşekkür ederiz.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Kapsamında Mevlana'yı Tanıdık ve Mesnevi Okumaları Yaptık.

12 Mart Mehmet Akif ERSOY'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinliğimiz

Deprem Tatbikatı Yaptık.

Mrt

Sevgili Öğretmenlerimizin ve Velilerimizin Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Mrt

"Hayalimdeki Meslek" projesi kapsamında veli eğitimi gerçekleştirildi.