T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ALTINORDU - Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu

Hülya ARLAĞ - Okul Müdürü

                1994 yılında Hakkâri de göreve başlayan Okul Müdürümüz Hülya ARLAĞ Zorunlu hizmetini tamamlayıp 1997 yılında İlimiz Faruk Furtun Anaokulunda 4 yıl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Eğitim Kurumları Sınavında başarı göstererek 7 yıl Okul Müdürlüğü görevini yürütmüştür. Bu süreçte koordinatör okul müdürü olarak ilimizde okul öncesi eğitimin yaygınlaşması kapsamında çalışmalarda görev almış,  ´Umut Çiçekleri ´ okul dergisinin hazırlanması ve çıkarılması çalışmalarında yer almıştır. 2010 yılında rotasyonla Yalçın Çelebi Anaokuluna atanarak 2014 yılına kadar okul müdürlüğü görevini yürütmüştür.         

                Görev yaptığı sürelerde EKO-Okullar, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak Projelerini aktif olarak yürütmüştür.

              2014 yılında Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanarak 2019 yılına kadar 5 yıl okul müdürü olarak görev yapmış çalıştığı sürelerde Erasmus Yurt Dışı Haraketlilik projeleri ve TUBİTAK Bilim Fuarı çalışmalarında bulunmuştur.

              2019 yılında Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokuluna atanmış,  24.09.2019 tarihinde O.Ü.Düriye Çetinceviz Anaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirilmiştir. Kurucu Müdürlük görevini tamamlayan Okul Müdürümüz 2020 Eylül Ayından itibaren okulumuzdaki görevini yürütmektedir.